Hvordan forvandles drømme til realitet? 

Hos Demacon arbejder vi henimod et bæredygtigt Danmark. Det kan vi realisere med hjælp fra vores kunder. På denne side kan der læses om vores samarbejde med vores kunder, vores fremgangsmetode, samt hvilke ydelser vi tilbyder.

Kontakt os

Vores fremgangsmetode og samarbejde

med vores kunder

Fremgangsmetode 

Hele projektet starter med et gratis uforpligtende møde med vores kunder. Under dette møde identificeres kundens behov som det første. Dernæst finder vi i fællesskab løsningsforslag som behager kunden. Disse løsningsforslag dækker blandt andet valg af materialer, det mest økonomivenlige for kunden, samt anvendelsen af disse. Når vi, sammen med kunden, har valgt et løsningsforslag, sammensætter vi et hold til at udføre projektet. Fra påbegyndelsen af projektet til slutningen, står vi for styringen af projektet og sørger for, at kunden ikke står alene, men har Demacon ved sin side. 

Samarbejde med kunder

Vores kunder er en essentiel del af vores fremgangsmetode. De er med fra starten af projektet, og til og med slutningen. Vi leverer et tæt samarbejde og tæt kommunikation for at undgå afsporing af projektet, således projektet der gennemføres og leveres, er i overensstemmelse med kundens ønsker. Vi står til rådighed for vores kunder i alle ugens dage.

Hvad tilbyder vi vores kunder ..?

Projektplanlægning

’Hastværk er lastværk’ og ’tiden står ej stille’. Disse talemåder har medført, at ordet planlægning er et nøgleord for os. Ved planlægning effektiviserer vi udførelsen af projekter, som resulterer i fejlfrie projekter der leveres til tiden.

Projektstyring

Hos Demacon styrer vi i fællesskab, såvel eksternt som internt, projekter for at alle parter kan følge med i udviklingen af projektet. Dette gør for at misforståelser, fejl og mangler ikke opstår i projektetforløbet.

Byggestyring

Vi sørger for at styre byggeriet i en retning af succes hele processen igennem, fra fundamentet til taget, så det bedst mulige resultat kan forekomme for alle parter.

Økonomistyring

Byggeri behøver ikke at koste en formue, derfor sætter vi en ære i at bygge og rådgive til fornuftige priser, så vores kunders budget ej forstrammes og vi ej går sultne i seng.

Kontrakt/Jura

Det juridiske aspekt og kontrakter imellem parterne er en del af vores serviceydelser. Vi sørger for, at alle parter impliceret er indforstået med kontrakten, samt at projektets facetter er juridisk legale og korrekte.

Tilsyn

Som det sidste, tilbyder vi at føre tilsyn med projekter, så vi kan identificere fejl og mangler i god tid, og undgå at de hober sig op til sidst når projektet er fuldendt.